Чим відомий святий Амвросій?

0 Comments 23:36

Він народився в Тірі, Німеччина, близько 340 року та помер у Мілані, Італія, близько 397 року. Святий Амвросій був значною мірою відповідальний за підйом християнства на Заході, коли Римська імперія занепадала, і він був мужнім і невтомним захисником незалежності Церкви від держави.

Амвросій також згадується як вчитель, який навернув і охрестив св. Августин з Гіппона, великий християнський богослов і взірець єпископа, який вважав, що церква підноситься над руїнами Римської імперії.. Він є покровителем Мілана та пасічників.

Цитати Амвросія. «Краще рятувати душі для Господа, ніж рятувати скарби.” «Диявол спокушає, щоб погубити; Бог випробовує, щоб він міг коронувати». «Ніхто не добрий, крім одного Бога.

Святий Амвросій навчає нас важливість молитви, щоб ми могли виходити і бути милосердними до інших. Нам теж потрібно кожного дня приділяти час молитві та роздумам з Господом, можливо, читаючи Святе Письмо. Наші серця повинні бути сповнені милосердям, щоб ми могли бути посудинами Божого милосердя для тих, хто нас оточує.

Більшість погоджується, що він був уособленням своєї епохи. Це зробить Амвросій щиро духовна людина, яка виступала і захищала свою віру від супротивників, аристократ, який зберіг багато поглядів і звичаїв римського правителя, а також аскет, який служив бідним.

Університет Амброза має рівень прийняття 74%. Половина абітурієнтів, прийнятих до Університету Св. Амвросія, які подали результати тесту, мають оцінку SAT від 940 до 1200 або оцінку ACT від 20 до 26.

Related Post

Що таке удар клавіатури?Що таке удар клавіатури?

Натискання клавіші є натискання літери, цифри, символу або команди на клавіатурі комп’ютера. Щоб ввести словниковий запас слів, потрібно десять натискань клавіш. Іменник keystroke не був поширеним до винаходу комп’ютерів, хоча

Що я можу використовувати замість підзорної простирадла?Що я можу використовувати замість підзорної простирадла?

Підзори для ліжок часто використовувалися, щоб приховати або замаскувати підстави ліжка, і це чудово підходить для більш традиційного вигляду. Однак для сучасних і сучасних спалень a обгортання основи ліжка, також