Чого навчає нас 5 глава Якова про Бога?

0 Comments 22:49

У цьому розділі апостол засуджує суди Бога над тими багатіями, які гноблять бідних, показуючи їм, наскільки великими є їхній гріх і безглуздя в очах Бога, і якими тяжкими будуть покарання, які впадуть на них самих, вірш 1- 6.

Він як і раніше співчутливий і милосердний. Він винагородить тих, хто вірний (Якова 5:7–12). Яків розпочав свій лист наказом віруючим вважати всі труднощі «радістю». Його наміром було не те, щоб християни прикидалися щасливими, а просто усвідомлювали це Бог міг вивести добро з будь-якої ситуації.

Цей останній розділ книги Якова багатий на практичні вказівки, які характеризують всю книгу. Починається з а засудження гріхів гнобителів багатіїв. Терпіння до другого пришестя Христа є наступним наголосом, за яким іде заборона клястися.

Тоді ми дуже швидко цьому навчимося Бог щедрий і джерело мудрості. Дійсно, він є не лише джерелом мудрості, але й доброзичливим, небесним Батьком, який дарує світові всілякі добрі дари зі своєї щедрості (1:17).

Розділ 5 підкреслює здатність віруючого «перемагати» світ (1 Івана 5:1–5) через силу Христа. Іван свідчить про Ісуса як Сина Божого (1 Івана 5:6–12). Цей уривок також заспокоює віруючих, кажучи їм, що вони можуть знати, що мають вічне життя (1 Івана 5:13–21).

Якова 5:15-16 і молитва віри спасе недужого, і Господь підійме його; і якщо він учинив гріхи, вони будуть йому прощені. Признавайтеся один перед одним у своїх провинах і моліться один за одного, щоб ви зцілилися. Багато може щира молитва праведника.

Related Post

Яка різниця між шлейкою для собак і шлейкою, яка не тягнеться?Яка різниця між шлейкою для собак і шлейкою, яка не тягнеться?

Як випливає з назви, нетягнучі шлейки мінімізують здатність вашої собаки сильно тягнути за поводок під час прогулянок. Тут затискач розташований спереду – на відміну від більш традиційної упряжі, яка зазвичай

У чому полягає суперечка про Whole foods?У чому полягає суперечка про Whole foods?

Критика та суперечки Більшість робітничих організацій вважають Whole Foods Market антиробочим, і його критикували, що його продукти можуть бути не такими прогресивними, як їх рекламують. Споживачі подають до суду на

Як рухаються трамваї?Як рухаються трамваї?

Їде трамвай електрична тяга. Це означає, що електродвигун перетворює електричну енергію в рух. Існує багато типів двигунів, і вони оточують нас у повсякденному житті. Від міксера, сушарки, ліфта, електромобілів, а