Що говорить нам 4 глава до Филип’ян?

0 Comments 02:47

Потім Павло зосереджується на радості в Господі (Филип’янам 4:4). Християни не повинні ні про що турбуватися, а натомість приносити всілякі молитви до Господа (Филип’янам 4:6). Це не означає повної відсутності думки. Швидше це означає відсутність страху або тривоги.

Хоча це правда, що Бог обіцяє нам, що ми ніколи не будемо самотні, і дасть нам силу в будь-якій ситуації, Філіппійців 4:13 вчить нас, що Життя полягає не в досягненні слави, багатства чи навіть реалізації ваших особистих мрій, а радше в тому, щоб бути задоволеним перебуванням у центрі Божої волі.

Слова «відпочинок» і «спокій» є основою слова «мир» у Филип’ян 4:6-7, де сказано: «Ні про що не турбуйтеся; натомість моліться про все. Скажіть Богові, що вам потрібно, і подякуйте Йому за все, що Він зробив. Тоді ви переживете Божий мир, який перевищує все, що ми можемо зрозуміти.

Головне послання Послання до Филип’ян таке щоб християнська спільнота у Филипах була непохитною у вірі та виражала радість. Послання до Филип’ян визнано радісним посланням Павла, а також відоме як «дружній лист» через його тон.

Ви отримували від мене речі і багато бачили в мені. І ви чули, як я навчаю. Просто практикуйте це, і Бог миру буде з вами». Ми повинні жити таким чином, щоб те, чого люди навколо нас навчаються від нас, навчило їх слідувати за Христом.

У цьому листі до церкви у Филипах Павло висвітлює такі теми, як радість і слава. Він також наголошує на тому, як мислення християнина — їхня позиція — впливає на те, як вони живуть за своєю вірою.

Related Post

Що таке орієнтація міжнародних студентів UCT?Що таке орієнтація міжнародних студентів UCT?

Що таке міжнародна орієнтація? Кожного семестру перед початком навчання Міжнародний офіс пропонує орієнтаційну програму, щоб вітати нових іноземних студентів. Програма складається з цікавих заходів і корисних інформаційних сесій, які допоможуть

Чи можна їсти локшину на дієті?Чи можна їсти локшину на дієті?

У помірних кількостях включення локшини швидкого приготування у ваш раціон, швидше за все, не призведе до жодних негативних наслідків для здоров’я. Однак у них мало поживних речовин, тому не використовуйте