Що говорить нам Галатів 5 22 25?

0 Comments 23:45

22 Плід же духа: любов, радість, мир, довготерпіння, доброта, милосердя, віра, 23 лагідність, здержливість; проти таких речей немає закону. 24 Бо Христові розіп'яли тіло з його пристрастями та похотями. 25 Коли ми живемо Духом, то й ходімо за Духом.

Галатам 5:22-25 Переклад сучасною мовою (TLA) Замість цього, Дух Божий змушує нас любити інших, завжди бути щасливими і жити в мирі з усіма. Це змушує нас бути терплячими та добрими, добре ставитися до інших, довіряти Богові, бути смиренними та знати, як контролювати свої погані бажання.

Галатам 5:22-26 Переклад сучасною мовою (TLA) Немає жодного закону, який проти всього цього. І ті з нас, хто належить Ісусу Христу, вже вбили свій егоїзм і свої злі бажання на Його хресті. Якщо Дух змінив наш спосіб життя, ми повинні слухатися Його в усьому.

Дух створює те, що є прямою протилежністю до того, що створює тіло . Замість того, щоб слідувати гріховним бажанням, віруючі повинні ходити згідно з Духом. Павло закінчує цей розділ, пояснюючи, що Дух не суперечить закону.

📖 Галатів 5:25: «Якщо ми живемо Духом, то й ходімо за Духом». 👉 Сказавши «Якщо живемо духом», апостол Павло говорить нам, що Тільки через особисті стосунки з Богом ми можемо жити згідно з Його волею.

Так навчає апостол Павло Плід Духа «це любов, радість, мир, довготерпіння, доброта, милосердя, вірність, лагідність, здержливість; проти таких речей немає закону» (Гал. 5:22-23). Під час моєї християнської подорожі Бог допомагав мені вдосконалювати моє розуміння цього уривка та його застосування в моєму житті.

Related Post

Чи можна за допомогою МРТ серця діагностувати амілоїдоз?Чи можна за допомогою МРТ серця діагностувати амілоїдоз?

Таким чином, МРТ підтверджує діагноз амілоїдозу серця на підставі наявності зниженого градієнта циркулюючої/субендокардіальної крові та підвищеного субендокардіального/субепікардіального градієнта. Безумовно, МРТ є реальною альтернативою біопсії (особливо міокарда). При підозрі на амілоїдоз

Які найкращі засоби проти старіння для чоловіків?Які найкращі засоби проти старіння для чоловіків?

Резюме рекомендацій Найкращий загалом: відновлюючий крем проти старіння Brickell. Найкращий бюджетний вибір: Geologie. Найкраща спеціальна формула: Hims Custom Anti-Aging Cream. Найкраща альтернатива ретинолу: Jack Black Nighttime BAK-up. Найкраще для чутливої

Який найкращий засіб для виведення слизу з легенів?Який найкращий засіб для виведення слизу з легенів?

Гвайфенезин використовується, щоб допомогти очистити слиз або мокротиння (вимовляється флем) із грудей, коли у вас закладеність від застуди чи грипу. Він діє шляхом розрідження слизу або мокротиння в легенях. 1.