Що має на увазі Біблія, коли сказано заради Його імені?

0 Comments 22:30

Коли Бог діє заради свого імені, він діє згідно зі своїм відкритим характером і для того, щоб захистити честь свого одкровення, яке було покладено на його людей. Давайте уважніше розглянемо Псалом 23 – Пастирський Псалом. Як ми вже вивчали раніше, одним із імен Бога є Єгова-Рохі, Господь наш Пастир.

Далі Давид сказав: “Він веде мене стежками праведності заради імені Свого” (вірш 3). Це означає, ГОСПОДЬ скеровує кроки Давида Його обраним шляхом. Це божественне керівництво настільки особисте, що Давид є єдиною вівцею, яку Він опікує. Бог тісно бере участь у впорядкуванні свого шляху.

«Він веде мене стежками праведності» (Псалом 23:2) допомагає читачеві уявити собі пастуха, який веде отару добре протертою овечою стежкою до пасовища, де вони зупиняться під час своєї подорожі. Це правильний шлях, надійний шлях, добрий шлях, який знає пастух, а можливо, навіть вівці.

Коли Ісус пообіцяв: «Вас будуть ненавидіти всі за ім’я Моє», Він так і був виявлення того факту, що Його Ім’я – визначення того, хто Він і що Він робить – зробить тих, хто пов’язаний з ним, об’єктами ненависті.

ВСТУП ДО ІСАЇ 48 З якої розповіді про них ясно випливає, що не через якісь їхні заслуги, а заради власного імені, заради власної слави Він вибрав їх, очистив і врятував, як золото, випробуване в вогонь, Ісаї 48:9-11.

Коли Бог діє заради свого імені, він діє згідно зі своїм відкритим характером і для того, щоб захистити честь свого одкровення, яке було покладено на його людей. Давайте уважніше розглянемо Псалом 23 – Пастирський Псалом. Як ми вже вивчали раніше, одним із імен Бога є Єгова-Рохі, Господь наш Пастир.

Related Post

Що ми можемо сказати про Всесвітній день води?Що ми можемо сказати про Всесвітній день води?

22 березня Всесвітній день води. Організація Об'єднаних Націй (ООН) заснувала щорічне святкування Всесвітнього дня води в 1992 році, як засіб підвищення обізнаності про турботу про водні ресурси в усьому світі.