Що насправді означає Послання до римлян 13?

0 Comments 21:19

Уряди, загалом кажучи, існують для того, щоб стримувати та карати злочинців від імені Бога. Покарання, яке злочинець отримує від уряду, також є від Бога (Римлянам 13:3–4). Однак ми не повинні підкорятися нашому людському уряду лише через страх, а й тому, що це правильно.

У цій главі Павло нагадує своїм читачам, що вони повинні шанувати світську владу та слухатися її. Деякі тлумачі стверджують, що це означає, що християни повинні підкорятися всім державним чиновникам за будь-яких обставин.

Ми маємо служити Церкві, використовуючи наші дари та здібності, ми маємо любити один одного, ми маємо благословляти тих, хто нас переслідує, і ми маємо перемагати добром навіть злих людей. У кожному разі ми повинні віддати себе в слухняності та покорі Господу. У розділі 13 Павло продовжує цю дискусію.

Як християни, ми повинні підкорятися законам нашого земного уряду. Існуючу владу поставив Бог. Якщо ми порушуємо закон, ми кидаємо виклик Богу, і ми не звільнені від покарання.

Настав час для віруючих відкинути будь-які справи темряви, включаючи пияцтво, аморальність і ревнощі. Натомість ми повинні жити як люди, які ходять у світлі, взявши духовну зброю світла та Самого Христа.

Глобальне послання римлян таке всі люди повсюди мають вільний доступ до багатства Божої благодаті у Христі, коли вони з вірою відповідають на Євангеліє. У Своїм власному Сині Бог відкрив шлях для повернення втрачених людей — втрачених людей, незалежно від того, чи є вони еллінами чи варварами, мудрими чи нерозумними (Рим. 1:14).

Related Post

Що потрібно запитати під час співбесіди з потенційними працівниками?Що потрібно запитати під час співбесіди з потенційними працівниками?

30 запитань Інтерв'ю Робота Чи можете ви розповісти про себе? … Чому ви подали заявку на цю посаду? … Звідки ви взяли цю інформацію про роботу? … Які ваші сильні

Чи можете ви монетизувати кліпи?Чи можете ви монетизувати кліпи?

Монетизація відеокліпів на YouTube є складною, але не неможливою справою. Розуміючи та дотримуючись політики YouTube, а також творчо змінюючи вміст відповідно до принципів добросовісного використання, творці можуть орієнтуватися в складнощах

У чому різниця між нью-йоркським чізкейком і чізкейком?У чому різниця між нью-йоркським чізкейком і чізкейком?

Звичайний чізкейк покладається на жирні вершки та сметану, щоб розрідити тісто та створити більш шовковисту та вершкову текстуру. Нью-йоркський чізкейк багатий вершковим сиром, тому він такий щільний і насичений. Екстра