Що означає 2 Петра 3 8?

0 Comments 22:07

Його думка така Бог не зв’язаний підрахунком днів з людської точки зору. Час не тримає Його. Він не чекає і не поспішає в тому сенсі, як це роблять прості люди, замкнені, як ми, на хвилини, години і місяці. Те, що нам, як обмеженим людям, здається невдалим часом, має план і мету, відомі лише Богу.

1 Петра 3:8 веде нас до виховувати дух смирення. Звичайно, це означає бути здатним до навчання, підходити до інших зі смиренням і ходити в цьому світі зі смиренням. Для тих із вас, хто є студентами, жити сьогодні зі скромним розумом.

Петро розмірковує про те, чому Бог може так довго чекати: «у Господа один день, як тисяча років, і тисяча років, як один день» (3:8). Ми живемо в людському часі, який відрізняється від Божого. Петро також припускає, що Бог чекає, тому що насправді Бог не хоче виносити вирок.

Для учнів це означало вони божественно охоронялися силою Бога. Цей божественний захист був настільки потужним, що навіть якби їх вкусила смертоносна змія чи дуже отруйний скорпіон, це не вплинуло б на них.

2Пет. 3. [8] Але, любі, не забувайте про одну річ, що один день буде з Господом, як тисячу років, і тисяча років як один день.

Його думка така Бог не зв’язаний підрахунком днів з людської точки зору. Час не тримає Його. Він не чекає і не поспішає в тому самому сенсі, як це роблять прості люди, замкнені, як ми, на хвилини, години і місяці. Те, що нам, як обмеженим людям, здається невдалим часом, має план і мету, відомі лише Богу.

Related Post

Чим знаменита маленька біла собачка?Чим знаменита маленька біла собачка?

мальтійська. Мальтійська болонка часто є першою собакою, яка спадає на думку, коли ви думаєте про маленьку білу собачку. Їхня біла шерсть до підлоги є їхньою відмінною рисою.Jul 26, 2024 Найменшою