Що означає біблійний вірш Єремії 29 11 12?

0 Comments 23:54

Християни, які сьогодні стикаються з важкими ситуаціями, можуть потішитися Єремії 29:11, знаючи, що це не обіцянка негайно врятувати нас від труднощів чи страждань, а скоріше обіцянка, що Бог має план для нашого життя, і незалежно від нашої поточної ситуації, Він може його виконати, щоб процвітати і дати нам надію

У цьому вірші Єремія це підтверджує Бог контролює, і більше того, Він має в запасі хороші речі: «Бо Я знаю плани, які маю для вас, говорить Господь, плани на добро, а не на зло, щоб дати вам майбутнє та надію».

Якщо ми вирішимо піти до наших сердець, прийняти Присутність Христа, яку ми там знаходимо, і попросити, щоб Бог відкрився, де саме ми є, тоді ми зможемо творити дивовижне добро в даний момент. І коли прийде час переїхати в інше місце, Бог покаже нам шлях і час.

“'Бо Я знаю плани, які маю щодо вас, — говорить Господь, — плани процвітати, а не шкодити вам, плани дати вам надію та майбутнє. '» — Єремії 29:11. Єремія 29:11 є одним із найбільш часто цитованих віршів у Біблії. Ви це бачили, чи не так?

Про це говориться в Єремії 29:12 У майбутньому Бог вислухає їхні молитви. Зараз Бог не чув їхніх молитов через їхнє поклоніння ідолам. Єремія 29:13 залишається вірним і сьогодні. Ісус сказав євреям: «Просіть, і буде вам дано; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам.

Ця книга ілюструє це заповіт між Богом та Ізраїлем не робить Божий народ непереможним. Якщо вони не виконують свою частину завіту і не прислухаються до слова Господа, вони відступають від Божої опіки та захисту.

Related Post

Як отримати 100% повагу в GTA SA?Як отримати 100% повагу в GTA SA?

Grand Theft Auto: San Andreas Підняти планку поваги просто: виконання місій, захоплення території банди та вбивство конкуруючих членів банди та будь-якого члена правоохоронних органів є найпоширенішими способами. Повага також впливає