Що означає духовно засуджений?

0 Comments 23:05

Коли людина грішить і вона усвідомлює це Святим Духом, це називається переконання. Переконання приходить від Духа через сумління, надане Божим Словом. Дух також використовує інших людей, щоб принести переконання.

Грецьке слово, яке в Біблії використовується для позначення засудженого, — ἐλέγχω, що означає вивести на світло або викрити. Для світу Святий Дух засудить, викриє або висвітлить їхній гріх невіри в Ісуса Христа. Для диявола Святий Дух викриває або висвітлює або викриває його суд.

Якова 1:6 – Стійкі у вірі Джеймс прямо говорить про важливість мати переконання без коливань. Сумнів може зробити нас нестабільними, легко підданими викликам. Сильні переконання у вірі означають цілковиту довіру Богові, навіть коли обставини можуть сприяти цьому.

У той проміжок часу після того, як ми згрішили, Святий Дух (який перебуває в кожному віруючому) викликає переконання в наших серцях. Переконання може здаватися підштовхуванням, яке говорить: «Це було неправильно». Або тяжкість на серці, що не здригається.

Ознаки божественного переконання можуть бути різними, але вони часто включають постійне відчуття занепокоєння щодо конкретної поведінки чи вибору, повторювані думки про необхідність змін і внутрішня тяга до молитви або читання Святого Письма для керівництва. На відміну від загальної провини, божественне переконання часто є конкретним і орієнтованим на дію.

Related Post

Який механізм дії психозу?Який механізм дії психозу?

На даний момент найбільш поширеною є теорія механізмів психотичних епізодів порушення регуляції центральних дофамінергічних шляхів, що призводить до збільшення дофаміну. Ця теорія базується на механізмі дії антипсихотичних препаратів, спрямованих на

Який найкращий масаж від целюліту?Який найкращий масаж від целюліту?

Ну, знайте, що для боротьби з целюлітом є два найефективніших види масажу: лімфодренажний масаж і масаж сполучної тканини.10 червня 2018 р Методика антицелюлітного масажу включає в себе кругові рухи від