Що означає Єремія 9/6?

0 Comments 00:12

Єремія 9:6 Значення та коментар '' Через обман вони відмовляються знати Мене, говорить Господь: або "через обман" F20; лицемірство як пануючий і керуючий гріх у них; їм не подобалося істинне знання Бога, і вони відмовлялися поклонятися Йому згідно з одкровенням Його волі.

Цей розділ є продовження судів Божих над євреями за їхні гріхи та злочини, згадані тут; ілюструється плачем пророка; викликаючи скорботних жінок та інших жінок, які втратили своїх чоловіків чи дітей, з натяком, що жодна з них не має жодного рангу чи класу…

швидше, він справді хоче, щоб ми будували власні плани (з біблійною мудрістю та молитвою) і прагнули їх виконати. Більше того, вчення Святого Письма полягає в тому, що в основному ми повинні сподіватися, щоб Бог благословив наші плани. Наші плани змінюватимуться та адаптуватимуться, тому що Бог є сувереном.

Апостол Павло використовує це слово phroureo, щоб чітко сказати нам, що Божий мир, якщо йому дозволено діяти в нашому житті, стоятиме біля воріт наших сердець і розуму, діючи як охоронець, щоб контролювати та стежити за всім, що намагається увійти в наші серця, уми та емоції.

Усе це демонструє Божу праведність, так що коли прийде час завершити Божу справу спасіння на землі, вона раптово здаватиметься урізаною, але Божа справедливість на той час буде незаперечно доведена. Божий ідеальний час означає, що це буде зупинено в потрібний час.

Жінки, що голосили, були професійні плакальники в стародавніх суспільствах і все ще існують у деяких сучасних культурах. Вони були вправними та навченими мистецтву сумувати за громадою таким чином, щоб допомогти громаді зустріти свою смерть, назвати свою трагедію та висловити своє горе.

Related Post

Що означає піна низької щільності?Що означає піна низької щільності?

Пінопласт низької щільності застосовується в: Порожнини стінки стрижня. Обрізні або стрічкові балки. Розповзання простору стін і стелі. Повітроводи на горищі. Ізоляція та опора труб сантехнічної стіни. Житловий будинок. Комерційна будівля.

Скільки коштує автосервіс у Вангануї?Скільки коштує автосервіс у Вангануї?

Ретельне обслуговування може варіюватися від $120 – $300+ залежно від того, яким є ваш автомобіль (оскільки вартість запчастин і масла може відрізнятися), а також від того, який вміст включає механік.

Як я можу швидше відростити волосся природним шляхом в домашніх умовах?Як я можу швидше відростити волосся природним шляхом в домашніх умовах?

Однак наступні поради можуть допомогти вам збільшити ріст волосся природним шляхом: їсти добре збалансовану, поживну дієту. приймати добавки, такі як біотин, пробіотики та залізо. уникайте використання фарб для волосся. спробуйте