Що означає Ісая 40-31?

0 Comments 00:38

Ісая 40:31 містить велика обіцянка сили для втомлених: «ті, що чекають на Господа, відновлять свою силу; вони піднімуть крила, як орли; вони бігтимуть і не втомляться; вони будуть ходити і не знемагатимуть». Це обіцяє надприродне відновлення сили — сили, яку можна порівняти з підйомом …25 січня 2021 р.

Чекаємо на дію Господа – визволити, відповісти на наші молитви, відновити нашу силу, зробити те, що може зробити лише Бог. Ми чекаємо на Нього, тому що Він є Богом, а ми ні. Коли ми чекаємо на Господа, Він змінює нас і зміцнює.

Йдеться про заохочення підняти один одного, щоб показати, що Божий Хесед (благодать/співчуття) призначений для всіх; що сила підніметься до тих, хто чекає на Господа, і що Він підніме нас на крила, як орли. Так, це нормально, якщо ви знайдете час, щоб зупинитися. Знайти час, щоб відпустити, це нормально.

У всіх цих трьох уривках зі Святого Письма фігура мови — «нестись на орлиних крилах» — передає ідею люблячого Батька, який піднімає Своїх дітей далеко за межі їхніх властивих можливостей, підтримує їх у випробуваннях, звеличує їхні найкращі зусилля та обдаровує їх з силою досягти того, чого Він бажає…

Небесний Батьку, я приходжу до Тебе зараз в Ім’я мого Господа і Спасителя Ісуса Христа. Небесний Батьку, я прошу, щоб Ти відновив мою силу, що чекає на Тебе: щоб я піднявся з крилами, як орли, щоб я бігав і не втомлювався, щоб я ходив і не знемагав.

Єврейське слово, перекладене як чекати, також означає «сподіватися на» і «передбачати» (Ісая 40:31, виноска а). Щоб додати власну інтерпретацію, мені подобається думати про очікування в термінах офіціанта в ресторані. У цьому сенсі чекати на когось означає служити цій людині.

Related Post

Чи може гіпофіз викликати збільшення ваги?Чи може гіпофіз викликати збільшення ваги?

Деякі поширені ознаки та симптоми розладів гіпофіза включають головний біль, проблеми із зором, втома, збільшення ваги, зниження лібідо, порушення менструального циклу та аномалії росту. Крім того, люди можуть відчувати зміни

Про що говорить Кендрік Ламар у ДНК?Про що говорить Кендрік Ламар у ДНК?

Для мене пісня DNA справді про це як чорні чоловіки були сформовані уявленнями американської культури. Ламар розповідає про різноманітні стереотипи, які його визначають, і про те, як систематичний расизм Америки

Що робити, якщо ви побачили під своїм будинком змію?Що робити, якщо ви побачили під своїм будинком змію?

Ваше місцеве агентство з контролю за тваринами це найкраще місце, щоб почати шукати когось, хто знає про змій, хто може дати пораду щодо найкращого курсу дій, коли змію потрібно видалити.