Що означає пісня в ім’я Ісуса?

0 Comments 22:54

Ця пісня показує це Незалежно від того, чи ми молимося про відновлення віри, фізичне чи духовне зцілення, або навіть молимося про чудо, наші молитви будуть мати значення та змінюватимуть життя людей.7 березня 2022 р

Можливо, ви вже любите нову пісню Кеті Ніколь «In Jesus Name». Але ви можете не знати, як це зробити ця пісня вийшла з записів Кеті в щоденнику після того, як їй поставили діагноз сколіоз. Коли Кеті вийшла після другої операції на хребті, вона подякувала Богові за її фізичне й моральне зцілення.

Створено зі слів у щоденнику молитов 21-річної Кеті, написаних у розпал глобальної кризи охорони здоров’я та у відповідь на її власну історію про страждання, надію та зцілення, «In Jesus Name (God of Possible)» відбулася світова прем’єра на найбільшій радіомережі християнської музики K-LOVE.

Ця пісня відповідає Біблії. Не в «Слові віри», тобто ця сила приходить до Нікола, щоб спричинити зміни у вашому житті, а в тому, що Нікол молиться за вас в ім’я Ісуса, Який, як Великий Лікар, має силу зцілювати (Матвій 9). :12, Марка 2:17 і Луки 5:31). Дивіться коментар до вірша 1.

Співачка й автор пісень «My Jesus» Енн Вілсон поділилася свідченням про те, як несподівана смерть її старшого брата не тільки спричинила цю нову пісню, але й наблизила її до Бога та виявила Його покликання для її життя.

Керолайн Марія НоельВ ім'я Ісуса / Історія автора пісні. Керолайн Марія Ноель була донькою Джерарда Томаса Ноела, вікарія Англіканської церкви та автора гімнів. Вона почала писати вірші у віці 17 років, але припинила, коли їй було 20. Відновила писати у віці 40 років через серйозну хронічну хворобу.

Related Post

Чи лікує ортопед грибок стопи?Чи лікує ортопед грибок стопи?

Подіатр-Подіатр може втрутитися в лікування мікозу стопи. Насправді ваш ортопед може призначити місцевий протигрибковий засіб у формі лаку. Лікування мікозу Poderm Poderm розробив набір натуральних розчинів, розроблених ортопедом для лікування

Як приготувати застиглу заправку для салату?Як приготувати застиглу заправку для салату?

Наступного разу вийміть заправку з холодильника за 15-20 хвилин до того, як ви захочете її використовувати, і зачекайте, поки оливкова олія розрідиться. Потім ви можете продовжувати струшувати, струшувати, струшувати, щоб