Що означає псалом 89 15 16?

0 Comments 23:35

«Блаженний народ, що знає радісне голосіння…» (Псалом 89:15). Радісний звук, який ми чуємо сьогодні, — це сурма Бога, яка проголошує наше визволення через кров Ісуса Христа. Тепер ось інші благословення Ювілею: «…вони будуть ходити, о Господи, у світлі лиця Твого» (той же вірш). 13 жовтня 1997 р.

Ходьба в присутності Бога Ви будете дуже благословенні, ходячи у світлі Божої присутності. Світло Божої присутності освітлює приховані куточки людського серця і відкриває його найтемніші таємниці. Воно досягає прихованих місць наших сердець, які ми, можливо, приховували навіть від самих себе.

Другий розділ, вірші 15-18, проголошує блаженний стан тих, хто ходить з Богом і в результаті отримує Божу перемогу і захист. Початкові чотири вірші Псалма 89 містять безліч богословських фраз зі Старого Завіту.

Псалом 89 є особливим, можливо навіть унікальним, тим, що він ділиться на дві різко різні частини. Вірші 1–37 є чудовим позитивним відображенням характеру Бога та Його завіту з Давидом. У віршах 38–51 йдеться про те, що Бог не тільки відкинув дім Давида, але, здається, порушив Свої обіцянки.

Блажен народ, що знає радісний звук! Вони ходять, Господи, у світлі Твого лиця. Псалом 89: 14-15 (UKJV) Божий престол побудований на фундаменті праведності та справедливості. Шляхи Господа — милосердя, правда і співчуття.

15 Блаженні ті, хто навчився славити Тебе, хто ходить у світлі присутності Твоєї, Господи.

Related Post

Що таке Angular watcher?Що таке Angular watcher?

Кутові сторожі є найкращий інструмент AngularJS, який повідомляє вам, скільки активних спостерігачів у вас зараз. Він автоматично оновлюється, тож ви можете в реальному часі бачити, скільки спостерігачів має сторінка. Це

Скільки має тривати перегляд книжки з картинками?Скільки має тривати перегляд книжки з картинками?

Читання книжки з картинками як навчальна діяльність із 6–12 дітьми віком від 3 до 6 років. Мета читання вголос — зацікавити дітей книгами, драматургією, мовою та оповіданням. У віковій групі