Що означає шукати присутності Бога?

0 Comments 01:01

Бог показує, що Його присутність пов’язана з Його особою, з тим, Ким Він є. Коли ми кажемо, що хочемо присутності Бога, ми це говоримо ми хочемо Його обличчя, Його особистості, Його волі, Його бажань, Його керівництва, Його контролю.24 лютого 2021 р

Ми повинні почати з того, що “спочатку визнаємо, що Небесний Батько бажає спілкуватися з нами”, – сказала вона.

  1. Моліться щиро і смиренно. …
  2. Дійте без зволікання щодо духовних вражень. …
  3. Щодня досліджуйте Святе Письмо. …
  4. Живи за законом посту. …
  5. Будь гідним і поклоняйся в храмі.

Подібно до Авраама, Гедеона та багатьох інших, ми маємо потужне свідчення того, що Божа присутність зробила для нас: керуй нашими кроками, відкривай двері, пересувай перешкоди, усуваючи тривоги та страхи.

Присутність Бога неминуча І куди я втечу від твоєї присутності? Якщо я підіймуся на небо, ти там; І якщо я зроблю підніжок для своїх ніг у шеолі, то ти там.

присутність бога породжує надію – коли ти думаєш, що все скінчилося, що все скінчилося – в присутності Бога ти знайдеш слово, яке підніме тебе і скаже, що ще є надія.

Моліться щодня : Зробіть молитву частиною свого розпорядку дня. Це спосіб спілкуватися з Богом, виражати вдячність, шукати Його керівництва та відмовитися від своїх турбот. Вивчайте Святе Письмо: приділяйте час читанню та роздумам над Словом Божим. Він сповнений мудрості, підбадьорення та правди, які можуть керувати вашими рішеннями та діями.

Related Post

Скільки потрібно запікати свинячі відбивні?Скільки потрібно запікати свинячі відбивні?

Обсмажити стейки з філе приблизно 4 хвилини переварені. Поверніться наполовину. Не смажте м'ясо занадто довго, тому що філейні стейки можуть швидко стати сухими! Закінчили? На сковороді розігріти масло та/або олію

Що відбувається з програмами після відновлення заводських налаштувань?Що відбувається з програмами після відновлення заводських налаштувань?

Налаштування: будь-які параметри, які ви налаштували на пристрої, як-от налаштування мережі, програм, системних параметрів тощо, буде скинуто до значень за замовчуванням. програми: Встановлені програми та їх дані буде видалено. Скидання

О котрій годині Діснейленд запалює ялинку?О котрій годині Діснейленд запалює ялинку?

Культова ялинка, яка зустрічає вас на Міській площі, коли ви входите в Діснейленд, величезна. Вам захочеться зробити фото перед деревом вдень і вночі, коли воно все освітлюється. Обов’язково поверніться на