Що таке 21 день молитви в Даниїла?

0 Comments 21:59

У Даниїла 10 ми отримуємо уявлення про те, що відбувається під час посту та молитви. Двадцять один день пророк Даниїл постився і молився за людей Єрусалима. На двадцять четвертий день Даниїлу було видіння чоловіка, який передає послання з небес.9 серпня 2023 р

У Даниїла 10 він також проводить 21 день у пості та молитві, щоб упокоритися перед Богом і отримати розуміння. Ми беремо участь у пості Даниїла як церква, щоб відновити та переорієнтувати нашу духовну відданість Богові через молитву та залежність від Нього.

Даниїловий піст походить від Біблії, де сказано в Даниїла 10:3: «Я не їв смачного хліба, м’яса та вина не входило в мої уста, і я зовсім не намащувався, аж поки не виповнилися три тижні». Даниїловий піст обмежує вибір їжі овочами та водою, як зазначено в Книзі Даниїла.

Що таке 21 день молитви та посту? шукайте Його. Коли ми відпочиваємо наше тіло від їжі, якої воно жадає, ми даємо духовну поживу нашому духу та розуму. 21 день молитви та посту — це духовна дисципліна утримання від їжі в певний час та/або утримання від споживання певної їжі протягом 21 дня.

Протягом усієї цієї подорожі ми будемо заглиблюйтесь у Святе Письмо, витрачайте час на молитву та дотримуйтесь посту, щоб створити простір для «Більшого» Ісуса. Ми молимося, щоб ці 21 день стали каталізатором для зустрічі з «Більше» Ісуса в нашому житті, коли ми починаємо цей новий рік.

У Даниїла 10 ми бачимо, що відбувається під час посту та молитви. Пророк Даниїл постить і молиться вже двадцять один день від імені народу Єрусалиму. На двадцять четвертий день Даниїлу було видіння чоловіка, який передає послання з небес.

Related Post

Як отримати назву відкритої книги у VBA?Як отримати назву відкритої книги у VBA?

Отримати назву робочої книги Щоб отримати назву активної робочої книги, нам потрібно використовувати властивість name об'єкта робочих книг. Якщо ми запустимо наведений вище код, ми побачимо вікно повідомлення, яке з’явиться

Для чого використовується червона солодка?Для чого використовується червона солодка?

Є ефективний проти респіраторних захворювань: Його ізофлавони та флавоноїди надають йому важливу антибактеріальну та противірусну дію, яка особливо помітна при захворюваннях горла та бронхів.16 листопада 2019 р. Мабуть, теж має

Що таке Закон штату Мічіган 295 від 1994 року?Що таке Закон штату Мічіган 295 від 1994 року?

Громадський закон 295 1994 року створив Закон про реєстрацію осіб, які вчинили сексуальні злочини вимагати від особи, засудженої за «правопорушення зі списку», реєструвати інформацію про свою особу, адресу та судимість.