Що таке Євангеліє в 4 реченнях?

0 Comments 21:56

Слово «євангеліє» означає новина. Це так новини про те, хто такий Ісус Христос, що Він зробив і як це все змінює. Євангеліє, або добра новина про Ісуса, є найкращою та найважливішою новиною, яку ви коли-небудь чули. Це найбільш кардинальна новина, якою ви можете поділитися з кимось іншим.

Слово євангеліє найпростіше означає «хороші новини.” Це слово не є унікальним для християнського послання, але воно також використовувалося в язичницькому світі для позначення доброго оголошення. У Новому Завіті воно стосується доброї новини про Ісуса Спасителя. Часто воно використовується з припущенням, що читач знає значення слова.

Євангеліє в чотирьох реченнях про люди можуть процвітати, тому що ми дбаємо, ми віримо та реагуємо, ми цінуємо нашу відповідальність перед іншими та ми хочемо, щоб цей світ і надалі залишався кращим місцем для вічності.

Євангеліє означає «хороші новини”, і той факт, що наша християнська ідентичність закликає нас шукати справедливості, безумовно, є доброю новиною, оскільки це означає, що святий і досконалий законодавець вимагає від нас справедливої ​​поведінки. Але ця реальність не є доброю новиною. Доброю новиною є те, що Ісус зробив для нас те, чого ми ніколи не змогли б зробити для себе.

Чотири точки є повний і збалансований огляд євангелії, що допомагає запобігти передачі обмеженого або неповного повідомлення. Воно починається і ґрунтується на потребі пізнання Божої любові. Це стосується потреби прийняти наш власний гріх і його наслідки.

Related Post

Який китайський додаток номер один?Який китайський додаток номер один?

WeChat був описаний як китайський "додаток для всього" та супер-додаток через широкий спектр функцій. WeChat У лютому 2024 р. Служба обміну миттєвими повідомленнями WeChat від Tencent залишався найпопулярнішим мобільним додатком

Про що розповідає Польська хроніка?Про що розповідає Польська хроніка?

Польська хроніка таємничого автора під назвою Анонім Галл найдавніше оповідання про історію нашої країни. Він описує Польщу від часів легендарних володарів Попеля та П’яста, через історичних королів і князів до

Для чого використовується Canon EF 40mm F 2.8 STM?Для чого використовується Canon EF 40mm F 2.8 STM?

Автофокус Він має двигун STM (плавні переходи для руху). Цей об’єктив створено для плавний/тихий фокус під час запису відео, але це також гарно для фотографій. 40-мм об’єктиви пропонують унікальну перспективу