Що таке Коран 3 аят 102?

0 Comments 02:37

(3:102) Віруючі! Бійтеся Аллаха так, як Його слід боятися, і дивіться, щоб ви не померли, окрім як у стані покори Аллаху. 82. Вони повинні залишатися непохитними у своїй слухняності та вірності Богові.

(і не вмирають, окрім як (справжні) мусульмани) ﴿3:102﴾, означає, збережи свій іслам, поки ти здоровий і в безпеці, щоб ти помер як мусульманин. Найщедріший Аллах прийняв Своїм рішенням, що в якому б стані людина не живе, вона в цьому помре і воскресне. Ми шукаємо притулку від смерті не в ісламі.

Жоден із цих 2 ангелів не навчав (магії) нікого, поки вони не сказали: «Ми лише для випробування, тому не вірте». (Незважаючи на це попередження) люди дійсно дізналися від цих двох ангелів, за допомогою яких вони могли розділити чоловіка та дружину, але вони не могли нікому завдати шкоди цим, окрім як з дозволу Аллаха.

Айя аль-Імран (Родина Імрана, дім Імрана) 3:103. І міцно тримайтеся за мотузку Аллаха і не розділяйтеся. Пам'ятайте про милість Аллаха до вас, коли ви були ворогами, тоді Він об'єднав ваші серця, щоб ви, з Його ласки, стали братами. І ви були на краю вогняної ями, і Він врятував вас від неї.

(3:105) Не будьте подібними до тих, хто розділився і розійшовся між собою86 після того, як до них прийшли чіткі ознаки. На них чекає могутнє покарання. (3:106) У День, коли деякі обличчя стануть світлими, а інші стануть темними.

«І справді, серед людей Писання є ті, хто вірить в Аллаха і те, що було відкрито вам і що було відкрито їм, [будучи] смиренно покірними Аллаху. Вони не обмінюють вірші Аллаха на невелику ціну. Вони отримають нагороду у свого Господа. Воістину, Аллах швидкий у розрахунках».

Related Post

Що означають племінні татуювання на рукавах?Що означають племінні татуювання на рукавах?

Духовні та ритуальні цілі У деяких культурах вважають, що ці татуювання забезпечують захист, приносять удачу або відганяють злих духів. Процес отримання племінного татуювання також може бути священним ритуалом, що включає

Чи підходить сірий колір для проектора?Чи підходить сірий колір для проектора?

Таким чином, нижче значення підсилення сірого проектора дає вам чіткішу чіткість на темніших зображеннях, що в кінцевому підсумку забезпечує більшу контрастність проекції. Якщо ви хочете використовувати стіну проектора здебільшого для

Чи можна використовувати освітлювач Jolen для волосся?Чи можна використовувати освітлювач Jolen для волосся?

Jolen також рекомендується для мінімізації помітного волосся на руках, стегнах, спині, животі та інших ділянках тіла. (ПРИМІТКА: не можна використовувати для волосся на лобку). Ми також рекомендуємо Джолен освітлити брови