Що таке молитва серця?

0 Comments 22:28

Молитву серця часто ототожнюють з «молитва Ісуса» (або до Ісуса), оскільки це Його просять через це коротке звернення «Господи Ісусе, Сину Божий, помилуй мене, грішного», яке часто переривається диханням. 2 серпня 2021 р.

Він полягає в тому, щоб безперервно, безперервно закликати, The Божественне ім'я з Ісус Христос устами, розумом і серце, уявляючи його постійну присутність, у кожному занятті, у кожному місці, у кожен час, навіть в сон.

«Коли хто любить Мене, той збереже Моє слово, і Отець Мій полюбить його, і Ми прийдемо до нього, і створимо в ньому дім». (Іван 14.23). Моліться серцем це означає відчувати цю люблячу присутність Бога в нас.

Літанія до Найсвятішого Серця Ісуса

Господи, помилуй.Господи, помилуй
Серце Ісуса, надія з хто помирає.змилуйся з нас
Серце Ісуса, радість з всі святізмилуйся з нас
Агнець каже Бог, що бере на себе гріхи світупрости нас, Господи
Баранина з Бог, що бере на себе гріхи світувислухай нас, Господи

Отже, кожен може підносити до неба різні молитви відповідно до власних потреб, але завжди починаючи з Господня молитва, яка залишається основною молитвою» (Ib.)» (ККЦ 2761). 4.

Найславніший Архангеле Святий Михаїле, який після Ісуса, Марії та Йосипа ти є більш потужний посередник між Богом-Істинною Людиною та людським родом, біля підніжжя якого вони схиляються, визнаючи свої гріхи, гідності та більше піднесені люди цієї землі, будь ласка, подивіться на мою жалюгідну доміновану душу милосердним серцем…

Related Post

Чи потрібно клематисам багато сонця?Чи потрібно клематисам багато сонця?

Більшість клематисів добре ростуть на сонці або в півтіні, але цвітіння зазвичай розчаровує в дуже тінистому місці. Трав'янисті види потребують сонячного місця. Деяким, у тому числі зимовим і весняно-квітучим вічнозеленим