Що таке Псалом 24 проти 31?

0 Comments 01:27

ESV Будьте міцні, і нехай міцніє серце ваше, усі, хто надію на Господа! NIV Будьте сильні та мужні, усі, хто надієтесь на Господа. НАНБ Зміцніться, і нехай зміцниться серце ваше, Усі, хто чекає на Господа.

Загалом, Псалом 31:24 є потужне проголошення надії та підбадьорення для віруючих. Це нагадує нам, що незалежно від того, з якими труднощами ми стикаємося, ми можемо знайти мужність і силу в Господі. Це заклик довіритись Божому забезпеченню та мати віру в те, що Він зміцнить наші серця посеред труднощів.

Тому що Псалом 24 говорить: якщо ви вірите в Бога, це починається з віри в те, що він створив цей світ, що він належить йому, і що він має мету для всього, що він створив, і ви живете своїм життям у його власності, всередині його призначення.

Теми: Сила, Мужність, Надія. Дорогий Яхве, я молюся, щоб Ти дав мені силу та відвагу. Допоможи мені довіряти Тобі і мати надію на Твої обіцянки.

Девід молиться, щоб його вороги, які планують інтриги, зазнали втрат і смерті (Псалом 31:16–18). Псалом завершується виразами подиву. Бог служить притулком доброти для тих, хто довіряє Йому. Ті, хто піде за Господом, зрештою будуть врятовані від усього зла, включаючи змови та звинувачення.

Будьте міцні та мужні, усі, хто надієтеся на Господа. Будьте мужніми, і Він зміцнить серце ваше, усі, хто надію на Господа має. Тож будьте сильні та мужні, усі, хто надію покладає на Господа! Будьте мужніми, і Він зміцнить серце ваше, усіх, хто надію на Господа має.

Related Post

Чим державна діяльність відрізняється від підприємницької діяльності?Чим державна діяльність відрізняється від підприємницької діяльності?

Державна діяльність, яка зазвичай підтримується за рахунок податків і міжбюджетних надходжень, звітується окремо від комерційної діяльності, яка значною мірою залежить від зборів і зборів за підтримку. Уряди також займаються комерційною

Кістяний фарфор цінніший?Кістяний фарфор цінніший?

Співвідношення ціна-якість: якщо ви коли-небудь шукали кістяний фарфор, ви могли це зрозуміти це, як правило, набагато дорожче, ніж високоякісні фарфорові чи порцелянові тарілки. Причина в тому, що коров’яча кістка дає

Скільки ізоляції мені потрібно на моєму горищі в Міннесоті?Скільки ізоляції мені потрібно на моєму горищі в Міннесоті?

Простіше кажучи, чим вище значення R, тим краще ізольований простір. Для горищ Міннесоти рекомендоване значення R становить мінімум R-49. Багато будинків, особливо старих, втрачають тепло взимку через відсутність ізоляції. Щоб