Що в Біблії означає довіряти Богові?

0 Comments 23:02

Довіра означає добровільно коритися з самого початку, не знаючи кінця (див. Приповісті 3:57). Щоб принести плід, ваша довіра до Господа має бути сильнішою та довготривалішою, ніж ваша довіра у ваших власних ідеях і досвіді.

Це активна довіра, яка оволодіває нашою душею: міцна віра в Божі обітниці та тверде переконання, що Він заслуговує довіри.. Коли нас оточує невизначеність, наша віра веде нас, освітлюючи шлях.

Вірити в Ісуса означає вірити в його слова. Тобто, серйозно ставитися до сказаного ним. Його заяви, його накази, його обіцянки та його застереження слід сприймати з належною серйозністю. Все, що він сказав, правда, і віра в нього означає віра в його слова.

У сьогоднішньому першому читанні, в книзі Єремії, є застереження: «проклятий, хто надіється на людину», а це те, що Бог єдиний, хто завжди залишається вірним, хто ніколи не підведе. Якщо ми повністю довіряємо чоловікам, наші проекти і плани можуть дуже легко розвалитися.

Що означає довіряти Богові? Довіра є вірити в надійність, істинність, здатність або силу чогось . Отже, коли мова йде про довіру до Бога, це означає віру в Його надійність, Його Слово, Його здібності та Його силу. Біблія каже, що Бог не може брехати. Що Він завжди виконує свої обіцянки.

Довіра означає добровільно коритися з самого початку, не знаючи кінця (див. Приповісті 3:57). Щоб принести плід, ваша довіра до Господа має бути сильнішою та довготривалішою, ніж ваша довіра у ваших власних ідеях і досвіді.

Related Post

Чи стане Bawana безкоштовним володінням?Чи стане Bawana безкоштовним володінням?

У соціальних мережах міністр промисловості Сатьєндар Джайн написав у Twitter: «Відповідно до вказівок CM Arvind Kejriwal, DSIIDC, на засіданні правління, сьогодні вирішила перетворити орендовані ділянки промислової зони Bawana на вільне

Для чого використовується Larix laricina?Для чого використовується Larix laricina?

тамарака Larix laricina, загальна назва тамарак, східна модрина, американська модрина або хекматак, — це листяна хвойна рослина, чиї зелені голки восени стають помітно жовтими, перш ніж впасти на землю з

Чи є спосіб виправити перехресний прикус без брекетів?Чи є спосіб виправити перехресний прикус без брекетів?

Піднебінні розширювачі Саме так, як це звучить, ці фіксовані або знімні розширювачі поступово збільшуватимуть розмір вашої верхньої щелепи, допомагаючи вашій верхній і нижній щелепам правильно з’єднатися. Брекети можуть бути більш