У чому полягає відданість 1 Тимофія 4 12 16?

0 Comments 21:49

Павло навчав цього в 1 Тимофія 4:12, 16 якщо ми є прикладом віруючих в Ісуса Христа, ми можемо допомогти принести спасіння собі та іншим. Виявлення списків у Писаннях може допомогти нам побачити багато способів застосування євангельських істин у нашому житті.

CSB Нехай ніхто не зневажає вашу молодість, але будьте прикладом для вірних у слові, у поведінці, у любові, у вірі та в чистоті.. NLT Не дозволяйте нікому думати про вас менше, тому що ви молоді. Будь прикладом для всіх віруючих у тому, що ти говориш, у своєму способі життя, у своїй любові, своїй вірі та своїй чистоті.

1 Тимофія 4:16 не навчає про спасіння ділами. Тут немає думки про те, щоб щось заробити від Бога. Чого навчає вірш Пастори, які врятовані благодаттю через віру, повинні довести цю божественну роботу в своєму житті невтомною увагою до особистої святості та доктринальної вірності.

Тут основна тема небезпеки, які становлять фальшиві вчителі, і особливу відповідальність різних груп. Розділ 4 часто вважають написаним у двох частинах: опис лжевчителів в Ефесі (1 Тимофію 4:1–5) і практичні кроки для захисту від цих лжевчителів (1 Тимофію 4:6–16).

Павло ніколи не подолав того факту, що свого часу він мав намір знищити Божу церкву. Однак для нього пам’ять не була приводом для повторного перегляду почуття провини, а великою вдячністю милосердному Богові, який перетворив його з гонителя тіла Христового на апостола церкви.

Ви ще молодий чоловік, але всі повинні поважати вас як лідера церкви. Покажіть віруючим, як вони повинні жити. Будьте гарним прикладом для них у таких випадках: що ви говорите, що ви робите, як ви любите людей, як ви довіряєте Богові і як ви робите лише те, що правильно.

Related Post

Як найняти свого першого співробітника в nj?Як найняти свого першого співробітника в nj?

Перед тим, як найняти Організуйтесь. … Подайте заявку на отримання ідентифікаційного номера роботодавця. … Готуйтеся до податків із заробітної плати. … За бажанням підготуйте довідник працівника. … Отримайте ціни на

Як знайти друзів?Як знайти друзів?

Ключі мати далі друзі Відпустіть свою невпевненість. … Підтримуйте зв'язок. … Шукайте людей зі спільними інтересами чи смаками. … Не судіть. … Виражайте свої почуття. … Будьте справжніми. … Почніть