У якому місці Святого Письма говориться про те, що Бог витягує нас із темряви?

0 Comments 01:00

Колосянам 1:13-14 Нова міжнародна версія (NIV) Бо Він визволив нас від панування темряви і привів у Царство Сина, якого Він любить, у Якому ми маємо відкуплення, прощення гріхів.

Бо Бог, що звелів світлу засяяти з темряви, засяяв у наших серцях…Але ми маємо цей скарб у глиняних посудинах… (2 Коринтян 4:6-7). Ця частина Святого Письма є однією з найбільш надихаючих у Біблії через істину, яку вона відкриває.

Бог покликав вас із темряви, це означає до того, як Бог прийшов у ваше життя, все було темно, ви не могли бачити, і ви, швидше за все, продовжували спотикатися і падати. У сучасному світі так багато темряви, сліпі ведуть сліпих, і все, здається, стає темнішим.

1 Петра 2:9-12 Переклад пристрастей (TPT) Він покликав вас із темряви, щоб ви відчули Його дивовижне світло, і тепер він вважає вас своїм власним. Він зробив це для того, щоб ви розповіли про Його славні чудеса по всьому світу.

За словами Петра, Бог «покликав нас із темряви у його чудове світло.” Саме це чудове світло ми бачимо в обличчі Ісуса Христа. Він не лише закликає нас бути світлом у темному й неспокійному світі. Він називає себе «світлом світу». Він є живим світлом, що сяє над нами і попереду нас.

Колосянам 1:13-14 Версія нового століття (NCV) Бог звільнив нас від влади темряви і привів у царство Свого дорогого Сина. Син заплатив за наші гріхи, і в Ньому ми маємо прощення.

Related Post

Що таке SF-86 проти SF 85?Що таке SF-86 проти SF 85?

SF-85 і SF-85P призначені для неконфіденційних посад і державних довірчих фондів, а SF-86 для національної безпеки.. Правильно заповнена анкета є важливим кроком для забезпечення повного та ретельного дослідження довідок. Деякі

Як Велма виходить із в'язниці в Чикаго?Як Велма виходить із в'язниці в Чикаго?

Завдяки зухвалості Флінна, Вельму звільняють з в'язниці без звинувачень після того, як вона виступає свідком окружного прокурора у "справі Роксі Харт". Вона потрапляє до в'язниці за вбивство свого коханця, коли