Як Аллах називається в Біблії?

0 Comments 00:58

Він використовується мусульманами для позначення свого бога. Поки слово «Аллах» не згадується в Біблії, найближчим словом, яке знайшли біблеїсти до Аллаха, є єврейське слово «алах», що означає проклинати та оплакувати, або слово «елах», яке відноситься до скипидарного дерева. Жодне з цих слів не використовувалося для позначення Бога. 28 червня 2016 р

Етимологічно ім’я Аллах є скороченням арабського al-Ilāh, «Бог». Походження назви можна простежити до найдавніших семітських писань, у яких слово бог було il, el або eloah, останні два використані в єврейській Біблії (Старий Завіт).

Дійсно, дзвонять арабомовні християни Бог Аллах. Це може бути обурливим для сучасних християн США (які схильні думати про Аллаха як про «бога ісламу»), але цей термін існував в арабському світі задовго до того, як іслам з’явився на сцені, і він є арабським еквівалентом івриту слово Елогім.

Оскільки християни вірять у Трійцю, існує багато імен Бога. Проте Святе Письмо не показує, що євреї чи християни закликають «Аллах».

Щонайменше 1200 років араби-християни читали свої Біблії з єврейськими та грецькими словами елогім і теос перекладається як Аллах.

«Ісус» заявив, «Я справді слуга Аллаха. Він призначив мені бути даним Святим Письмом і бути пророком. Він дав мені благословення, куди б я не був, і наказав мені встановлювати молитву та давати податок на милостиню, поки я живу, і бути добрим до своєї матері.

Related Post

Як зробити волосся світлішим без фарби?Як зробити волосся світлішим без фарби?

Домашні засоби, такі як лимонний сік, ромашковий чай, кориця та мед може освітлити волосся природним шляхом з мінімальними пошкодженнями. Нанесіть його на волосся за рецептом і дайте висохнути на сонці.

Як розрахувати інфузію добутаміну?Як розрахувати інфузію добутаміну?

Тільки внутрішньовенна інфузія. Використана формула: Вага пацієнта (кг), помножена на 3 = кількість добутаміну (мг), яку потрібно додати до 5% глюкози, щоб отримати 50 мл. наприклад Вага пацієнта = 70

Скільки черепах залишилося в Нідерландах?Скільки черепах залишилося в Нідерландах?

Зараз у Нідерландах немає черепах, за винятком кількох випущених або втекли колишніх домашніх тварин. Ці екземпляри можуть вижити, але не можуть розмножуватися в регіонах з помірним кліматом. Це тому, що