Як молитися про чудодійні гроші?

0 Comments 01:14

Ти, святий воїн, ти, святий стражденних, ти, святий зневірених, захисти моє господарство. Допоможіть мені швидко отримати гроші що мені потрібно Святий Експедите, даруй мені силу, мужність і спокій. Допоможіть мені подолати ці економічні труднощі. 21 травня 2024 р

Отче мій, Боже милосердний, допоможи мені, щоб моя справа міцніла і зростала.. Я повинен сплатити всі борги. Я дуже вірю в вас і знаю, що з вашою допомогою я досягну успіху, давайте мені багато клієнтів щодня, щоб мій бізнес процвітав. Мій вдячний Господи, без тебе ніщо не можливо.

Псалом 144:1-15 – Вдячність короля Богу, моя любов, моя сила, моя цитадель і мій визволитель, щит, яким я захищаю себе, той, хто підкоряє людей своїй владі. Господи, що таке людина, що Ти дбаєш про неї, цей смертний, що Ти думаєш про неї? Людина – як подих, її дні – як тінь, що минає.

" Дорогий Боже, я молюся про достаток і фінансове процвітання в моєму житті. Будь ласка, благослови мене ресурсами та можливостями для досягнення моїх фінансових цілей і забезпечення себе та моїх близьких. "

З усім моїм смиренням я прошу тебе, Архангеле Святий Михаїле, допоможи мені досягти цього достаток і наповнити мій дім процвітання. Я знаю, що з Твоїм безмежним милосердям і силою, якою Бог дав тобі, ти даси мені те, про що я так сильно від тебе прошу, тому що ти ніколи не залишаєш своїх овець.

Ти є Бог, який забезпечує всі мої потреби відповідно до Твого багатства у Славі. Я приходжу до Тебе, поки маю фінансові труднощі, просячи Твого забезпечення. Усунь мій страх, сумнів і зневіру. Наповни мене Своїм миром і впевненістю в обіцянці Твоєї опіки про мене в часи потреби.

Related Post

Яка різниця між доходом і доходом держави?Яка різниця між доходом і доходом держави?

6. Державні доходи – це гроші, які надходять до державної скарбниці. 7. Державний дохід є правом центрального уряду, яке визнається як додаткова вартість державних активів. Тим часом доходи держави є