Яке призначення святилища?

0 Comments 23:46

Святиня понад усе місце пам’яті могутньої Божої дії в історії, яка породила народ альянсу та віру кожного з віруючих. Патріархи вже згадують про зустріч з Богом через спорудження вівтаря чи меморіалу (пор.

Святилище (з латинської: sanctuarium, «храм, де є образи святих» — це священне або святе місце, присвячене певному божеству, предку, герою, мученику, святому чи подібній фігурі поваги, де їм вшановують або поклоняються (божество).

Святилища були зарезервовані для особливі релігійні функції , а від учасників вимагався стан чистоти. Табу та особливі правила перешкоджали оскверненню святинь. Саме через цю особливу сакральність і захист, який вона забезпечувала, святиня стала місцем притулку для злочинців.

Святиня буд місце Божого об’явлення (Лев 1:1; Числа 1:1; 7:89; 11:16, 24; 12:4). 14 Божа присутність також забезпечує відкриття Божої волі Його людям (Вих. 25:22; 29:42; 30:6, 36). 15 Левіт представляє перше велике одкровення Бога з Його новозбудованого святилища (пор.

У книзі Вихід 25:8 Господь чітко відкрив мету скинії: Це був би дім Господа. Єврейське слово, яке було перекладено як «скинія», насправді означає «намет» або «житло» (Вілсон, Дослідження слова в Старому Завіті, s. v. «скинія», стор. 434). Фраза «згідно з усім, що я показую» (v .

Багато церков традиційно називали свої аудиторії чи центри поклоніння святилищами, використання, яке дещо зникає, але все ще передає відчуття притулку, обожнювання, благодаті та мудрості . Давайте поглянемо на деякі з багатьох уривків зі Святого Письма, які застосовують це слово або його значення до різних аспектів життя.

Related Post

Як називається ямайська кава?Як називається ямайська кава?

Кава Jamaica Blue Mountain Кава Jamaica Blue Mountain виробляється в регіоні Блу-Маунтін, який розташований на східній стороні острова Ямайка. Лише кава, вирощена в цій невеликій ексклюзивній території, офіційно сертифікована як

Як довести, що на роботі з вами поводяться несправедливо?Як довести, що на роботі з вами поводяться несправедливо?

Якщо з вами несправедливо поводяться на робочому місці, ви можете зробити кілька кроків, щоб захистити свої права: Задокументуйте несправедливе поводження. … Повідомте про несправедливе поводження. … Тримайтеся подалі від соціальних