Яке вчення залишає нам Лука 12 13 21?

0 Comments 01:32

Ісус хоче навчити нас, як зберегти душу здоровою та цілісною у стосунках з Богом і ближнім. Притча про дурня-багача спонукає всіх нас перевірити глибоко в собі, яке наше ставлення до грошей і власності.

Йдеться про те, ким насправді є Бог у нашому житті. . Йдеться про те, як ми вкладаємо своє життя та дари, які нам дав Бог. Йдеться про те, як наше життя фундаментально узгоджено: по відношенню до нас самих і наших швидкоплинних бажань, або до Бога та наших ближніх, до Божої місії благословити та викупити світ.

НАНБ Так буває з тим, хто собі скарби збирає, а в Бога не багатіє.. НАНБ Так буває з тим, хто збирає скарби собі, а не багатіє в Бога». NIV «Ось що відбувається з тими, хто накопичує багатство для себе замість того, щоб бути багатим перед Богом».

12 Бо Святий Дух навчить вас тієї ж години, що вам говорити. 13 І сказав йому один із народу: Учителю, скажи моєму братові, щоб розділив зі мною спадщину.. 14 Він же сказав йому: Чоловіче, хто поставив мене суддею чи суддею над тобою?

Притча про дурня-багатого, також звана притчею про дурня-багатого або про дурня-багатого, є однією з притч про Ісуса, які зустрічаються лише в Євангелії від Луки 12:13-21. Відображає помилку надто великого значення багатству, що призводить до жадібності.

Гроші займають місце Бога та його захисту. Цінності Царства Небесного замінюються цінностями, які продаються, кому більше належить, хто контролює ресурси.

Related Post

Праймер якого розміру використовується для 308?Праймер якого розміру використовується для 308?

Однак для мисливців використовувати гільзи стандартного розміру з перфорованими кишенями для капсюля малої рушниці зазвичай є невдалим рішенням, якщо вони не живуть у м’якому кліматі та рідко полюють при температурах

Що для вас кульбаба і лопух?Що для вас кульбаба і лопух?

Корінь горіховий і ледь землистий, відомий тонік для шкіри, печінки, нирок і легенів. Корінь кульбаби гіркий, тому він стимулює роботу жовчного міхура, а також має безліч інших корисних властивостей. Кульбаба