Які були слабкі сторони Петра?

0 Comments 23:05

Непослідовність – Коли Петро зростав у Господі, він був непослідовним. Він мав би великий успіх у вірі чи дії, але за цим послідувала б невдача. Він почав йти по воді до Ісуса, а потім озирнувся навколо і занурився у воду.

Причини падіння Петра були такі: 1. Він не уникав найближчих випадків гріха; бо під час свого падіння він спілкувався з ворогами Христа. Якби він покинув їхню компанію навіть після першої відмови, то не впав би так низько. «Хто любить небезпеку, той у ній загине» (Екл.

Петро виявляє характер відвертий лідер учнів, готовий кинути виклик діям і вченням Ісуса (Івана 13:6). Хоча він швидко приймає виклики Ісуса (Івана 13:9), він нестійкий у демонстрації своєї відданості під час Ісусових страждань (Івана 18:15, 25).

Нарешті, у всіх Петрівських нахабність, сміливість і запальний характер ми бачимо, що він був мужньою людиною. Пам’ятайте, він вистрибнув із човна, щоб підійти до Ісуса, і відрізав солдату вухо, знаючи, що їх чисельно менше. Однак тієї ночі, коли Петро тричі зрікся Христа, його віра та мужність підвели його.

Вони були здатні на ревнощі, амбіції та страх. Вони напевно не змогли “продовжувати пильнувати та молитися” з Ісусом, тому що вони не усвідомлювали, наскільки їм потрібно пильнувати та молитися. Як і більшість із нас, вони переоцінили власні сили та недооцінили силу тіла.

Непослідовність – Коли Петро зростав у Господі, він був непослідовним. Він мав би великий успіх у вірі чи дії, але за цим послідувала б невдача. Він почав йти по воді до Ісуса, а потім озирнувся навколо і занурився у воду.

Related Post

Якою була тема Національного фестивалю молоді, що проходив у Ґувахаті у 2015 році?Якою була тема Національного фестивалю молоді, що проходив у Ґувахаті у 2015 році?

Правильна відповідь Молодь за чисту, зелену та прогресивну Індію. 19-й Національний молодіжний фестиваль був організований у Гувахаті, Ассам. Цей 19-й Національний молодіжний фестиваль збігається зі 152-ю річницею народження Свамі Вівекананди.

Чи правильні цифри в бухгалтерському обліку та фінансах?Чи правильні цифри в бухгалтерському обліку та фінансах?

Бухгалтерський облік, як правило, полягає у створенні звітів для перегляду менеджерами. Загальна робота передбачає введення даних і правильну класифікацію чисел. Це майже не вимагає математики. Якщо вас попросять зробити фінансовий