Яким буде друге пришестя Христа?

0 Comments 02:00

Коли Ісус повертається, Він прийде в силі та великій славі. У той час нечестиві будуть знищені. Усе зіпсоване буде спалене, а земля очищена вогнем (див. УЗ 101:24–25). Він судитиме свій народ.

«Як блискавка приходить зі сходу і світить аж до заходу, так буде прихід Сина Людського.» Відповідно до Нового теологічного словника Герберта Форгрімлера: «Новий Завіт розглядає паросію як остаточну подію катастрофічного «кінця світу», проголошеного багатьма передвісниками (Мк.

parousia Щоб вирішити труднощі, які зустрічаються в листах святого Павла та інших апостолів, коли йдеться про «парозія», як вони це називають, тобто другого пришестя Господа нашого Ісуса Христа, католицькому екзегету дозволено стверджувати, що апостоли, хоча під натхненням Святого Духа не …');})( );(функція( ){window.jsl.dh('ztC4ZtjVCY_Lp84PuMWeoQ4__22','

Ми можемо очікувати землетруси, хвороби, голод, великі бурі, блискавки та грім (див. Матвій 24:7; УЗ 88:90). Град знищить урожай землі (див. УЗ 29:16). Ісус сказав Своїм учням, що війна заповнить всю землю: «Тепер ви почуєте про війни та чутки про війни…

13-15 описують інші шість ознак: морський звір, земний звір, ягня та діви, три ангели, син людський та ангели семи кар. За сімома чашами (гл. 16) іде оголошення про падіння Вавилону, відомої повії (гл. 17-18).

Ісая Ісая, великий пророк Старого Завіту, оголосив про майбутнє народження Месії. «Сам Господь дасть вам знак», — сказав він. «Ось дівчина зачне, і сина породить, і дасть ім’я йому: Еммануїл» (Ісая 7:14).

Related Post

Як Роджер Федерер такий спокійний?Як Роджер Федерер такий спокійний?

Будучи молодим гравцем, Роджер був дещо гарячим «розбивачем ракеток», але австралійський тренер Пітер Картер побачив його потенціал і допоміг йому набути свого тепер уже легендарного емоційного контролю. Через позитивну психологію

Чи може зволожуючий крем зменшити псоріаз?Чи може зволожуючий крем зменшити псоріаз?

Емолієнти – це зволожуючі процедури, які наносяться безпосередньо на шкіру, щоб зменшити втрату води та покрити її захисною плівкою. Якщо у вас легкий псоріаз, пом’якшувальний засіб, мабуть, перше лікування, яке