Який найкращий біблійний вірш про кохання?

0 Comments 22:32

1 Коринтян 13:4-7 Любов терпляча і добра; любов не заздрить і не вихваляється; це не зарозумілість чи грубість. Воно не наполягає на своєму; він не дратівливий і не образливий; воно не радіє кривді, але радіє правді. Любов усе зносить, у все вірить, усього сподівається, усе терпить.

Марка 10:9: Отже, що Бог з’єднав, нехай ніхто не розлучає. Івана 15:12: Моя заповідь така: Любіть один одного, як Я полюбив вас. Луки 6:31: Чини з іншими так, як хочеш, щоб чинили з тобою. Коринтян 16:14: Робіть усе з любов’ю.

«Більшої любові ніхто не має над ту, коли хто душу свою покладе за друзів своїх» (Іван 15:13). І «якщо Бог так полюбив нас, то й ми повинні любити один одного» (1 Івана 4:11). Іншими словами, справжня любов завжди жертовна, самовіддана, милосердна, співчутлива, співчутлива, добра, щедра і терпляча.

1 Івана 4:16 – Отже, ми пізнали і повірили в любов, яку Бог має до нас. Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, а Бог перебуває в ньому. Римлянам 8:37-39 – Ні, у всьому цьому ми більш ніж переможці через Того, Хто полюбив нас.

Псалом 89:1–2 Я буду співати про милість Господа навіки; Своїми устами Я сповіщу Твою вірність усім поколінням. Бо Я сказав: «Любов міцна назавжди; на небесах утвердиш свою вірність».

"Любити іншу людину означає доторкнутися до лиця Бога.» «Можливо давати, не люблячи, але неможливо любити, не даючи». «На заході життя Бог судитиме нас не за нашими земними володіннями та людськими успіхами, а за тим, наскільки добре ми любили».

Related Post

Чи можна втратити співчуття після інсульту?Чи можна втратити співчуття після інсульту?

після інсульту, людина іноді може стати менш співчутливою до інших. Емпатія означає здатність бачити щось з точки зору іншої людини. 16 серпня 2023 р. Емоційні та поведінкові зміни є поширеним

Наскільки успішне ЕКЗ при ендометріозі?Наскільки успішне ЕКЗ при ендометріозі?

Учасниці з нелікованим ендометріозом мали живонароджуваність 27,7%порівняно з рівнем живонароджуваності 43,6% для людей з ендометріозом на ранніх стадіях лікування та 46,3% для людей з ендометріозом на пізніх стадіях лікування. 21