Який сенс Коринтян, розділ 12?

0 Comments 22:46

Контекст розділу Кожен віруючий в Ісуса має Духа, і Дух дає кожному віруючому один або більше духовних дарів. Дари даються для загального добра, а церква подібна до людського тіла. Кожна дарована функція в церкві представляє частину тіла, і всі частини є важливими.

Основна ідея: Церква — це одне тіло, що складається з багатьох різних людей, які повірили в Ісуса. Ми покликані присвятити себе певній місцевій церкві, де ми можемо використовувати наші духовні дари, щоб любити і служити одне одному та розбудовувати церкву в любові.

У 2 Коринтян 12:1-10 Павло звертається до ідеї, висунутої суперапостолами, яка стверджувала Павло не був настільки духовним, як він стверджував, тому що він не мав такого ж гіпердуховного досвіду, як ці лжевчителі.. У той час як вони вихваляються своєю славою і могутністю, Павло буде хвалитися своєю слабкістю і стражданням.

Павло багато написав про тіло Христа в 1 Коринтян. Тепер він використовує ілюстрацію людського тіла щоб показати, як християни, кожен зі своїми духовними дарами, призначені Богом працювати разом. Кожне людське тіло – це одна річ, одне тіло, одна людина.

Подарунки, згадані в нашому поточному уривку, є мудрість, знання, віра, дари зцілень, творення чудес, пророцтва, розпізнавання духів, мов і тлумачення мов.

У 1 Коринтян 12, Павло описує, як і чому Бог дає духовні дари християнам. Здається, він продовжує відповідати на питання, порушені в попередньому листі до коринтян (1 Коринтян 7:1).

Related Post

Як відключити автоматичний перезапуск в Windows 7?Як відключити автоматичний перезапуск в Windows 7?

Рішення У розширених параметрах системного контекстного меню натисніть «Налаштування». до Ініціалізація та відновлення. У розділі «Запуск і відновлення» зніміть прапорець «Перезапустіть автоматично" до системний збій. Знявши прапорець, натисніть «ОК». Windows

Чи погано, якщо я випадково вдарилася в живіт під час вагітності?Чи погано, якщо я випадково вдарилася в живіт під час вагітності?

Падіння, які трапляються в кінці другого триместру і в третьому триместрі, можуть бути більш шкідливими. Це особливо вірно, якщо ви падаєте на живіт або вдаряєтеся животом об щось під час